Sportsefterskole med de bedste rammer for idræt og oplevelser

Elsker du at spille fodbold, håndbold eller er du måske vild med heste? Så er et år på sportsefterskole en perfekt mulighed for at dyrke din interesse og samtidig opleve det unikke fællesskab på en efterskole. Her på Ranum Efterskole kan vi tilbyde et væld af muligheder for sport, både som profil- og klubfag på dit faste skema samt alt, hvad du vil i din fritid. Her på vores sportsefterskole råder vi over en ny multihal med næsten uanede muligheder for idræt. Derudover samarbejder vi med sportshaller, rideskole mm. i Ranum by og Rønbjerg.

Vi vægter de boglige- og de oplevelsesmæssige sider lige højt, og vi har niveaudelt undervisning. Vi kan tilbyde dig 9. eller 10. klasse på sportsefterskole.

Her på siden kan du læse mere om:

Du eller dine forældre er meget velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål til vores sportsefterskole. Send en mail til info@ranumefterskole.dk eller ring på 96 66 44 00.

Kom på sportsefterskole med de bedste rammer

Vores sportsefterskole her i Ranum har de bedste omgivelser for sport i naturen, fx adventure, ridning, sejlsport, hardball og dykning. Limfjorden ligger kun få kilometer væk, og der er skov og land, som giver mange muligheder. Af indendørs faciliteter råder vi over et nyt multikulturhus med en stor sportshal og to mindre sale med bl.a. Airtrack til springgymnastik, en dansesal og mulighed for hockey, basket, håndbold og meget mere. Ydermere er der et motionscenter, som du kan bruge for 120 kr. om måneden.

Vores sportsefterskoles nære beliggenhed ved Rønbjerg og Ranum by åbner for yderligere muligheder, da vi her er heldige at kun bruge de mange hal- og sportsfaciliteter. Fx en svømmehal til dykning, en ridehal, golfbane samt badeland og wellness i Rønbjerg.

Vælg selv idræt på sportsefterskole

Her på Ranum kan du vælge så meget idræt som muligt og det, der interesserer dig mest, så du selv er med til at forme dit ophold på sportsefterskole. Vi har tre profilfagsperioder i løbet af skoleåret, hvor du enten kan fortsætte med det samme eller prøve tre forskellige. Du kan vælge imellem:

Desuden kan du vælge klubfag imellem bla.:

Udbuddet af profilfag kan dog sagtens være endnu større, da alle elever efter første periode selv kan være med til at foreslå nye profilfag. Derfor varierer udvalget også, og du kan i løbet af dit skoleår på sportsefterskole opleve en ny, spændende sport eller aktivitet. I hver periode tager du på en rejse med dit profilfag foruden en fælles vinterekspedition til et sted i Norden. Din profilfagsrejse kan være til spændende lande som Ghana, Indien, Nepal, USA eller et helt femte land.

Få mere information om vores sportsefterskole

Du kan finde meget mere information om Ranum Efterskole her på vores hjemmeside. Du kan også tilmelde dig en rundvisning, så du sammen med dine forældre kan danne dig et godt indtryk af skolen før den endelige tilmelding. Har I spørgsmål, kan I kontakte os på 96 66 44 00 eller sende en mail: info@ranumefterskole.dk.