Musikefterskole med andre valgfag og spændende rejser

Vil du på en musikefterskole med mulighed for både musikundervisning og samspil i bands? Her på Ranum Efterskole kan du vælge musik som dit profilfag, så du får lov at gå i dybden og forbedre dig inden for musik. Ud over at være en musikefterskole har vi en lang række andre facetter, som bl.a. giver dig spændende rejser til nære og fjerne himmelstrøg. Du kan også komme på en rejse kun for musikholdet, hvor vi fx har været i Berlin. Derudover vil du opleve det helt unikke efterskoleliv, som kommer, når du har dine bedste venner omkring dig hele tiden.

Her på siden kan du læse mere om:

Har I spørgsmål til musikundervisningen eller andet på vores efterskole, er I meget velkomne til at sende os en mail: info@ranumefterskole.dk eller ringe: 96 66 44 00.

Spil i band på vores musikefterskole

Måske går du med en drøm om at spille i band eller gør det allerede og vil gerne fortsætte, mens du går på musikefterskole. Samtidig er det også vigtigt at få undervisning individuelt, så du bliver bedre til at mestre dit instrument. Når du går på musikefterskole hos os, får du mulighed for at forbedre dig musikalsk både individuelt og sammen med andre. I vores musiklokale giver vores dygtige og engagerede musiklærere undervisning og samtidig er der plads til at spille sammen i bands i fritiden.

Vil du gerne selv prøve at være aktiv del af en musikefterskole? Det kan du også komme til som elev på vores musikefterskole, for vi deltager hvert forår i den store musikfestival for efterskoler AFTRYK. På den musikalske front får du desuden fede oplevelser, når både ukendte og kendte bands gæster skolen i løbet af året og giver koncerter.

Design dine egne fag på musikefterskole

Er du kørt lidt sur i den vante skolegang, så kan det være et perfekt friskt pust at komme på musikefterskole. Her på Ranum Efterskole kan du i høj grad være med til at designe dine egne spændende fag. Du kan finde alle mulighederne under Profilfag. Her kan du vælge tre fag inden for Natursport og/eller Imagination set over hele året, hvor alle fag, temaer og aktiviteter kan kombineres.

Før du starter som elev på vores musikefterskole, vælger du et profilfag, som da vil være musik. Oplever du i løbet af året, at du gerne vil dyrke nogle andre interesser end musik, kan du fx vælge musik, dans, gastronomi eller fx design. Dertil har vi en lang række sportsfag. Senere på året kan du være med til at foreslå nye profilfag og vælge et nyt selv. Vi har tre profilfagsperioder over et år.

Overvejer du 9. eller 10. klasse på vores musikefterskole, er det bare med at tilmelde dig en rundvisning her via hjemmesiden. Så får du og dine forældre et grundigt indtryk af skolen, får du bliver tilmeldt endeligt.