Tag et år på en international efterskole og oplev hele verden

Drømmer du om at komme på en efterskole med en skarp international profil, er et år hos os på Ranum Efterskole oplagt for dig. Her får du nemlig en enestående chance for at styrke dine engelskkundskaber i løbet af et år i vores internationale klasse (RIC). Når du tager på international efterskole hos os, kan du desuden komme på udvekslingsophold i Europa. Samtidig får du hele tre rejseuger til hele verden.

Her på siden kan du læse mere om:

Vil du på en international efterskole med hele 12 forskellige profilfag, høj faglighed og stærkt fællesskab? Så bestil tid til en rundvisning, hvor du og dine forældre kan komme på besøg. I kan også altid kontakte os på 96 66 44 00 eller info@ranumefterskole.dk, hvis I har nogle spørgsmål.

Styrk dine sproglige talenter med et år international efterskole

Et år i den internationale klasse her på efterskolen, er en investering for livet, hvis du vil til udlandet for at studere. Her foregår det meste af undervisningen nemlig ikke blot på engelsk. Du får også mulighed for at tage det anerkendte Cambridge Certificate in English. Foruden din 10. klasses eksamen, kan du ydermere tage en IGCSE-exam, der giver dig adgang til over 800 uddannelsesinstitutioner i hele verden.

Undervisningen på RIC bærer præg af, at vi er en international efterskole. Gennem gæsteforelæsninger med undervisere fra hele verden og internationalt orienterede projekter, får du styrket dine sproglige evner og din interkulturelle forståelse. I løbet af året, får du desuden mulighed for at komme på intensiv sprogskole i udlandet. Vi introducerer dig også for organisationer, der arrangerer udvekslingsophold.

Kombiner et år på international efterskole med et udvekslingsophold

Trænger du til en luftforandring i 10. klasse, og kan du ikke beslutte dig for, om du vil på efterskole eller på udveksling? Tager du på international efterskole hos os, kan du begge dele. Vi er nemlig de første i Danmark, som tilbyder en kombination af et efterskoleophold og et udvekslingsophold. Det betyder, at du både får en 10. klasse med fantastiske efterskoleoplevelser og tre måneder som udvekslingsstudent.

Året som REC elev begynder med en måned på international efterskole her hos os. Derefter rejser du til et andet europæisk land i 12 uger, hvor du bor ved en værtsfamilie og går i 1.g i en lokal skole. Når du er hjemme på efterskolen igen efter jul, er det tid til vores skirejse og til, at du skal vælge dit profilfag i den 3. periode. Sidst på året kan du komme med på profilfagsrejse, før du tager din afgangsprøve.

Få venner og oplevelser for livet på vores internationale efterskole

Som international efterskole tilbyder vi naturligvis et væld af spændende studierejser til hele verden af 5 til12 dages varighed. Målet med rejserne er, at vi sammen sætter den daglige undervisning i perspektiv og får nye oplevelser. I løbet af året kan du også vælge at blive ’buddy’ for en af vores thailandske elever. Det giver dig en unik mulighed for at knytte venskaber på tværs af landegrænser.

Er du klar til at få venner og oplevelser for livet, mens du er på international efterskole hos os? Så meld dig og dine forældre til en rundvisning her på skolen og udfyld tilmeldingsformularen her på siden. Du og dine forældre er også altid velkomne til at kontakte os på info@ranumefterskole.dk eller 96 66 44 00.