Kombiner din interesse for golf med et år på efterskole

Er en tur på golfbanen det bedste, du ved, og er du ikke klar til at tilsidesætte din interesse for golf, mens du er på efterskole? Her på Ranum Efterskole behøver du ikke at vælge mellem de to! Vi tilbyder nemlig golf som både klub- og profilfag blandt en lang række andre kreative eller aktive fag. Derudover er vi en international efterskole, hvor du kan komme på golf rejser til hele verden.

Her på siden kan du læse mere om:

Vil du vide mere om, hvordan du kan kombinere din interesse for golf med et efterskoleophold hos os? Så kontakt os på info@ranumefterskole.dk eller 96 66 44 00. Du kan også melde dig og dine forældre til en rundvisning på skolen eller skrive dig op til 9. eller 10. klasse under ’Ny elev’.

Udvikl dit talent for golf, mens du er på efterskole

Hvad enten du er rutineret golfspiller, eller måske blot har prøvet spille en smule golf, kan du i løbet af et år på efterskole hos os udvikle dit talent markant. Det er nemlig dine og de andre deltageres ønsker, behov og færdigheder, der er afgørende for undervisningen i golf på vores efterskole. Det betyder, at du får rig lejlighed til at arbejde med din koncentration, fysik og teknik, når du spiller golf.

I løbet af ugen har du 2 til 6 timers undervisning i golf, mens du er på efterskole, afhængigt af om du vælger golf som klubfag eller profilfag. Du kan enten låne efterskolens udstyr eller tage dit eget med. I timerne får vi til tider besøg af gæsteinstruktører. Derudover arbejder vi med DGU beviset såvel som de regler og vilkår, som der spilles golf under i Danmark og i udlandet.

Bliv verdensborger i løbet af dit år på golf efterskole

Når du vælger golf på vores efterskole, kan du udfordre dig selv på et væld af spændende baner. Ikke alene ligger der hele fem golfbaner indenfor en radius på15 kilometerfra skolen. Følger du golf som profilfag, får du også mulighed for at komme med på op til tre studieture i løbet af året. Du får derfor også mulighed for at udvikle dit golftalent på internationale baner i fx Polen eller Tyskland.

Når du tager på golf efterskole hos os, er året bygget op i tre profilperioder med overskrifterne: Ekspedition, Globalisering og Dannelsesrejsen. Du kan vælge at følge golf i alle perioderne eller skifte til nogle af vores mange andre klub- og profilfag undervejs. Fælles for alle perioderne er imidlertid, at de har fokus på at ruste dig til den globaliserede verden og derfor afsluttes med en længere rejse.

Tag på en sund golf efterskole med høj faglighed

Uanset om du følger golf eller andre profilfag på vores efterskole, er du garanteret et unikt år, hvor du kommer til at rykke dig fagligt såvel som personligt. I hverdagen lægger vi vægt på sundhed. Derfor dyrker vi min. fire timers fælles idræt om ugen og tilbyder en sund, varieret kost. Derudover får du et optimalt udgangspunkt for at klare dig godt til din afgangsprøve, da vi tilbyder niveauinddelt undervisning.

Vil du på golf efterskole hos os? Så skriv dig op her på siden eller meld dig til en rundvisning her på siden. Du eller dine forældre kan også kontakte os på info@ranumefterskole.dk eller 96 66 44 00.