Oplev verden på en af de mest populære efterskoler i Nordjylland

Har du svært ved at vælge blandt de mange spændende efterskoler i Nordjylland? Leder du efter en efterskole, hvor du kan kombinere din interesse med en høj faglighed er vi her på Ranum Efterskole det oplagte valg. Vi tilbyder nemlig niveauinddelt undervisning såvel som hele 12 kreative og aktive profilfag. Dertil er vi den eneste af de mange efterskoler i Nordjylland, som har en skarp international profil.

Her på siden kan du læse mere om:

Du kan læse meget mere om vores efterskole, og hvordan vi adskiller os fra de andre efterskoler i Nordjylland her på siden. Du og dine forældre kan også tilmelde jer en rundvisning på skolen, før du skriver dig op til et år hos os. Har I spørgsmål, så kontakt os på info@ranumefterskole.dk eller 96 66 44 00.

Kombiner skole og fritid på vores efterskole i Nordjylland

Når du vælger Ranum Efterskole blandt de mange efterskoler i Nordjylland, får du en spændende og udfordrende 9. eller 10. klasse. I løbet af året sætter vi os konstant nye mål og udfordringer, mens vi har et stærkt fællesskab såvel som spændende undervisning, der kombinerer teori og praksis. Derfor får du et optimalt udgangspunkt for at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er på efterskole hos os.

Det helt særlige ved at være på efterskole i Nordjylland hos os er, at fritid og skole smelter sammen i et. I skoletiden bliver du ikke blot undervist i de obligatoriske fag på et niveau, som matcher dit. Du kan nemlig også vælge mellem en lang række profilfag ud fra dine interesser. Disse er inddelt i profilområderne Imagination samt Natursport, der omfatter alt fra dans og musik til sejlads og ridning.

Tag på efterskole hos os og bliv rustet til den globaliserede verden

Uanset om du blot elsker at rejse, eller om du måske drømmer om et udvekslingsophold, er vi det oplagte valg blandt det brede udvalg af efterskoler i Nordjylland. Som international efterskole tilbyder vi nemlig hele tre studierejser af 5 til 12 dages varighed i løbet af året, hvor du er af sted sammen med dit profilfag. Du er selv med til at bestemme destinationerne, der kan være hvor som helst i verden.

Tager du 10. klasse på vores efterskole i Nordjylland, og vil du for alvor blive rustet til at begå dig i en globaliseret verden, kan du vælge en af vores internationale klasser. Vælger du RIC, får du undervisning på engelsk i 3 til 4 hovedfag. Derudover får du mulighed for at tage en Cambridge eksamen i engelsk foruden din afgangsprøve. Vil du tre måneder på udveksling i Europa, kan du vælge REC i stedet.

Sikr dig en plads på en af de mest søgte efterskoler Nordjylland

Er du klar til en oplevelse for livet på en af de mest internationale og populære efterskoler i Nordjylland? Så er det nu, at du skal komme og besøge os sammen med dine forældre og ikke mindst reservere en plads. Her på siden kan I melde jer til en rundvisning og downloade vores opskrivningsskema. Du er dog først sikret en plads, når I har været på besøg og tilmeldingsgebyret er indbetalt.

Har du eller dine forældre spørgsmål, er I altid velkomne til at ringe til os på 96 66 44 00 eller til at sende en mail til info@ranumefterskole.dk