Vælg en efterskole som giver dig alt det, du drømmer om

Vil du på efterskole næste år? Der er mange efterskoler at vælge imellem, og det handler om at finde den bedste for dig, så du kan vælte dig i fantastiske oplevelser, stærke venskaber, sport, rejser – ja kort sagt oplevelser for livet. Alt det finder du her på Ranum Efterskole, og så får du samtidig optimal, boglig undervisning, så du bliver rustet bedst muligt til din videre ungdomsuddannelse. Vi tilbyder nemlig niveauinddelt undervisning i 9. og 10. klasse samt mulighed for en international profil med Cambridge Engelsk.

Læs mere her på siden om:

Tag på en efterskole med profilfag til dine interesser

Her på Ranum Efterskole kan du vælge mellem mere end tolv profilfag, og vi har endda tre perioder, hvor du kan vælge nye fag. På denne måde kommer du til at dyrke dine interesser –

og endda mange forskellige, hvis du har lyst. Vi varierer vores udvalg af profilfag, men det kan fx så sådan ud:

Hvert profilfag er desuden forbundet med en rejse til udlandet, og destinationen kan både være nær og fjern. Tag fx på togt i Grækenland med Sejlads, til Paris med Street Performance, til New York med fagene dans eller musik, til Amsterdam med kampsport, til Spanien på ridetur eller hvad med et besøg i Los Angeles sammen med Cheerleading?

På efterskoler som Ranum får du optimal forberedelse til gymnasiet

Vil du tage en gymnasial uddannelse efter folkeskolen? Det giver dig et godt rygstød at blive rustet solidt fagligt, og til dette behøver du heldigvis ikke at udelukke efterskoler. På Ranum Efterskole tilbyder vi, at du kan få en international profil med Cambridge Engelsk, der ydermere styrker dig til videre uddannelse eller job i udlandet senere. Derudover har vi niveaudelt undervisning i 9. og 10. klasse, og det er netop ved at få en undervisning svarende til dit nuværende niveau, at du har bedst mulighed for at udvikle og rykke dig fagligt.

Vi tager den boglige undervisning seriøst, og samtidig er der tid til sport, kreativitet, rejser og meget mere. Vi lægger vægt på trivsel, og du får de bedste rammer for en sund livsstil og høj livskvalitet. Måske er et år på efterskole lige præcis det afbræk og friske pust, du har brug for, for at få ny energi til skolearbejdet og motivation til gymnasiet.

Se nærmere på en af de attraktive efterskoler

Vil du vide mere? Du finder meget mere information om alle vores tilbud her på hjemmesiden. Og du kan tage dine forældre med ind til en rundvisning, så I kan se, hvordan den skiller sig ud fra andre efterskoler. Ring til os på 96 66 44 00 eller info@ranumefterskole.dk.

Kontakt os her