Gå på efterskole med ridning og tag din egen hest med

Vil du på efterskole med ridning? Hvis du elsker heste og ridning og måske gerne vil blive endnu bedre til det, er det perfekt at vælge Ranum Efterskole. Vi tilbyder, at du kan gå på hesteholdet, hvor der er 8 timers ridning om ugen. Du får undervisning i mange aspekter af ridning samtidig med, at kan nyde det fantastiske liv på en efterskole med alt det sociale, det indebærer. Ydermere kommer du på rejser – både fælles for hele efterskolen samt med ridning.

Her på siden kan du læse mere om:

Har I spørgsmål til ridning eller andet på vores efterskole, er I meget velkomne til at sende os en mail: info@ranumefterskole.dk eller ringe: 96 66 44 00.

Tag din egen hest med på efterskole med ridning

Er du inkarneret rytter og har du din egen elskede hest, vil du garanteret være ked af at undvære den. På vores efterskole med ridning kan du have din egen hest med, da Stald Rønbjerg tilbyder mulighed for halvpart på en hest for rimelige penge. Med i prisen er pasning og fodring alle ugens dage. Stald Rønbjerg ligger kun få kilometer fra efterskolen i smuk natur.

Hvis du har din egen hest, du er vant til at ride på, er det klart mest optimalt for din ridning, at det er den, du får undervisning på. Så lærer I sammen at blive bedre til bl.a. dressur og spring. Har du ikke din egen hest, er det naturligvis ikke et problem alligevel at vælge ridning på vores efterskole.

Forbedr dig i dressur og spring med ridning på vores efterskole

Kunne det ikke være fedt at blive en bedre rytter både inden for dressur, spring og horsemanship? Det kan du på Ranum Efterskole på holdet i ridning. De otte timers undervisning i ridning om ugen kommer omkring alle tre aspekter. Vi holder alle kurser i horsemanship samt dressur- og springweekends på Stald Rønbjerg. I tillæg til den faste, ugentlige undervisning arranger vi altid en rejse for holdet i ridning på vores efterskole. Rideholdet har tidligere rejst til lande som Sverige, Spanien og Kroatien.

Kom ud i naturen, når du på vores efterskole vælger ridning

Når du her på Ranum Efterskole vælger ridning som dit profilfag under Natursport og Imagination, kommer du ud på hesteryg og oplever naturen helt tæt på. Heste, Natursport og Imagination er nemlig en fantastisk kombination. Vi kan nå langt omkring på hesteryg, og det giver rige muligheder for at komme rundt i vores skønne, omkringliggende natur. Vi synes, at ridning er en sport for både krop og sjæl, og det giver vi dig mulighed for at nyde med bl.a. skønne og spændende rideture.

Er det lige noget for dig at komme på efterskole med ridning? Du og dine forældre kan komme og få en rundvisning her på Ranum Efterskole inden, at du bliver meldt endelig til. Se datoerne for vores rundvisninger her på hjemmesiden under menupunktet Ny elev og husk for en sikkerheds skyld at tilmelde dig i god tid.