Tag på spændende efterskole i Jylland

Leder du efter den bedste efterskole i Jylland? Ranum Efterskole ligger i skønne, nordjyske omgivelser tæt på Limfjorden. Vi tilbyder både sport såvel som kreative og musikfag. I løbet af året arrangerer vi rejser både i og uden for Europa. Og vi har en international linje med eksamen i Cambridge engelsk.

Det boglige niveau vægter vi lige som oplevelser højt her på vores efterskole i Jylland sammen med, at alle elever tager aktiv del i undervisningen. Kort sagt får du både et væld af oplevelser, mulighed for at dyrke dine interesser og sætte dig eget præg på skoleskemaet foruden, at du bliver bedst muligt rustet til din videre ungdomsuddannelse.

Her på siden kan du læse mere om:

Har I spørgsmål til musikundervisningen eller andet på vores efterskole, er I meget velkomne til at sende os en mail: info@ranumefterskole.dk eller ringe: 96 66 44 00.

Efterskole i Jylland med lige vægt på fagligt niveau og sport samt kreativitet

Har du lyst til nye udfordringer og fællesskab? Når du er elev her på Ranum Efterskole i Jylland, ønsker vi at skabe både udviklende aktiviteter og trygge rammer med fokus på faglig og personlig trivsel. Oplev at få mere livskvalitet, en sund livsstil og ikke mindst en udfordrende afslutning på folkeskolen.

Kunne du tænke dig sjove og givende skoletimer med fornyelse i undervisning? Vi har lige store ambitioner på det boglige niveau, som vi har på det sportslige og kreative samt de øvrige fællesaktiviteter. Vores efterskole i Jylland giver unikke muligheder for at have fleksible skemaer med tværfaglige forløb og projektorientering. Inden for de formelle rammer og kravene til 9. og 10. klasse stræber vi efter, at forny og modernisere læringsprocesserne.

Gå på efterskole i Jylland og dyrk masser af idræt

Elsker du sport? Så er det med at vælge en efterskole, der har optimale muligheder for idræt. Her på Ranum Efterskole i Jylland har vi de perfekte rammer for, at du kan dyrke masser af sport og udnytte din fritid bedst muligt. Det er især vores nye Multikulturhus med stor sportshal og to mindre sale og motionscenter, som giver store potentialer.

Derudover giver Ranum by og Rønbjerg en bred vifte af andre muligheder for sports- og halfaciliteter. Det udnytter vi i vores tilbud om profilfag, hvor du i løbet af skoleåret kan vælge tre – fx ridning, adventure og dykning. Eller hvad med golf som klubfag. De mange sale i vores Multikulturhus giver næsten mulighed for alle typer sport – det kan være springgymnastik, hockey, fodbold, basket, dans, håndbold og meget andet. Vil du lave mere sport i fritiden, kan du fx bruge motionscenter for 120 kr. om måneden, mens der er mulighed for badeland og wellness i Rønbjerg.

Få mere info om vores efterskole i Jylland

Der er mange flere spændende muligheder at fortælle om vores efterskole i Jylland. Du finder meget mere information her på hjemmesiden, og vi arrangerer rundvisning på faste datoer, hvor du kan tage dine forældre med, inden i tilmelder jer endeligt. Husk blot at tilmelde jer via hjemmesiden. Har I spørgsmål, kan I fange os på 96 66 44 00 eller info@ranumefterskole.dk.