Få et fantastisk år på efterskole med heste og rideundervisning

Elsker du at opleve naturen på hesteryg, eller er du måske mere til baneridning, og sukker du efter nye udfordringer på skolebænken? Vælger du ridning som profilfag her på Ranum Efterskole, kan du kombinere din passion for heste med et fantastisk år fyldt med rejser og undervisning på dit niveau. Du får derfor et perfekt udgangspunkt for at udvikle dig som rytter såvel som personligt og fagligt.

Her på siden kan du læse mere om:

Vil du på en efterskole, hvor heste kan være en central del af din hverdag? Så bestil en tid til rundvisning her på efterskolen sammen med dine forældre via formularen her på siden. Har I spørgsmål, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os blot på info@ranumefterskole.dk eller 96 66 44 00.

Kombiner et år på efterskole med heste og natursport

Efterskole, heste og natursport er en fantastisk kombination, der giver dig mulighed for virkelig at udvikle dig som rytter. Vores efterskole ligger i naturskønne omgivelser, som du får rig lejlighed til at udforske fra hesteryggen i løbet af året. Foretrækker du dressur eller spring, kan vi også tilbyde dig fantastiske gode faciliteter såvel som kvalificeret undervisning, hvis du vælger ridning som profilfag.

Mens du er på efterskole hos os, lærer du en masse om pleje af heste. Vi tilbyder nemlig undervisning i horsemanship såvel som et særligt smedekursus. Derudover kan du få ridetimer i dressur eller spring og komme på rideture ud i den smukke natur. Undervisningen indgår i de seks timer om ugen, som du har på profilfaget ’Ridning’. I løbet af året afvikler vi også særlige dressur- og springweekends.

Deltag i stævner og tag din egen hest med på efterskole

Har du din egen hest, har du mulighed for at tage den med på efterskole hos os. Vi samarbejder nemlig med den nærtliggende rideskole Stald Rønbjerg, hvor du kan få hesten opstaldet, og hvor al vores rideundervisning foregår. Her har du også mulighed for at få halvpart på en af rideskolens heste, mens du er på efterskole. Både ved halvpart og opstaldning er fodring og pasning af hesten inkluderet i prisen.

Uanset om du får opstaldet din egen hest eller får halvpart på en af hestene ved Stald Rønbjerg, får du masser af tid til at dyrke din passion for heste, når du er på efterskole hos os. Foruden de særlige spring- og dressurweekends, kan du også deltage i stævner og kurser i weekenderne. Sammen med de andre på profilfaget, kommer du af sted på to rejser i løbet året, hvor vi fx tager til Kroatien eller Andalusien.

Tag på en efterskole med heste, høj faglighed og stærkt fællesskab

Et år her på Ranum Efterskole byder imidlertid på meget mere end heste og ridning. Vi har et stærkt fællesskab, og om aftenerne har vi masser af aktive såvel som kreative klubhold. For at styrke din faglige udvikling tilbyder vi niveauinddelt undervisning i både 9. og 10. klasse samt gymnasieforberedende undervisning. Efter et år på efterskole hos os, er du derfor godt rustet til din videre uddannelse.

Her på siden kan du læse meget mere om de muligheder, som et år hos os byder på. Sammen med dine forældre kan du desuden melde dig til en rundvisning og blive skrevet op til et fantastisk år på efterskole. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på 96 66 44 00 eller info@ranumefterskole.dk