Efterskole og fodbold kan du forene her

Er du på udkig efter en spændende efterskole med fodbold? Her på Ranum kan du kombinere efterskole, fodbold, en masse anden sport og spændende rejser. Vi tilbyder 9. og 10 klasse, og vi har niveauinddelt undervisning, så du kan få den bedst mulige undervisning. Mens du går på Ranum Efterskole kan du vælge fodbold som dit klubfag under idræt, gymnastik og sport. Vi råder over ideelle faciliteter for fodbold med vores nye, store hal i Multikulturhuset samt udendørs fodboldbaner tæt ved.

Her på siden kan du læse mere om:

Har du eller dine forældre spørgsmål til Ranum Efterskole, fodbold eller andet, er I meget velkomne til at sende en mail til info@ranumefterskole.dk eller ringe på telefon 96 66 44 00.

Gå på vores efterskole og vælg fodbold som klubfag

Elsker du fodbold? Så er den sport, du skal vælge som dit klubfag på vores efterskole. Hver aften er der to til tre klubfag at vælge imellem. Det kan være alt lige fra fodbold, golf, filmklub, gamers club, bageklub til dans eller musik, girls-talk og byg-dit-eget-skateboard.

Fodbold er et sikkert, populært valg på vores efterskole, mens der kan være udskiftning i nogle af klubfagene. Du kan nemlig selv være med til at vælge. Det giver stor variation og mulighed for at lave lige det, man synes er sjovt eller måske lære noget helt nyt. Klubfagene vil typisk afhænge af årstiden, men vi har heldigvis gode indendørs såvel som udendørs faciliteter til fodbold.

Efterskole, fodbold, sport og rejser

Her på Ranum efterskole kan du vælge fodbold som dit klubfag om aftenen, men derudover dyrker vi fast ca. fire timers sport om ugen. Du kommer altså også til at spille fodbold i løbet af de faste idrætstimer. Det kan enten være i vores hal eller på udendørs fodboldbaner. Hvor meget fodbold vi spiller i idrætstimerne afhænger naturligvis også af jeres interesse og ønsker.

Vil du kombinere efterskole, fodbold og rejser? Elsker du rejser, eventyr og nye oplevelser, kan vi tilbyde dig et fantastisk år. For ikke alene kan du på vores efterskole spille fodbold, du kommer også på tre rejser med dine profilfag i løbet af året foruden en fælles vinterekspedition i Norden. Rejserne i løbet af året kan fx byde på dykning i Egypten, sejlads på Middelhavet eller ekspeditioner til Nepal, Ghana, Nepal, USA: New York eller Miami.

Efterskole med fodbold, niveauinddelt undervisning og international linje

Vil du gerne have undervisning, der passer til netop dig samtidig med, at du er på efterskole og spiller fodbold? Vi har forskellige niveauer i undervisningen, så du ikke skal risikere at føle dig usikker eller kede dig. Vil du ruste dig bedst muligt til vores globale samfund og videre karrieremuligheder? Hvis du allerede har et vist niveau i engelsk, kan du vælge vores internationale linje. Her foregår undervisningen på engelsk og du kan få eksamen i Cambridge engelsk.

Tilmeld dig sammen med dine forældre til en rundvisning på Ranum Efterskole, så kan du se skolen og fornemme stemningen. Derefter kan du blive endeligt tilmeldt. Du finder datoer for rundvisninger og et link til tilmelding her på hjemmesiden. Send en mail eller ring, hvis I har spørgsmål: info@ranumefterskole.dk / 96 66 44 00.