Få et fantastisk år på efterskole med dans som profilfag

Brænder du for at få nye udfordringer på skolebænken såvel som på dansegulvet og for at være en del af et stort fællesskab? Så er et år her på Ranum Efterskole med dans som profilfag det oplagte valg, hvis du skal begynde i 9. eller 10. klasse til næste år. Når du tager på efterskole hos os, kan du nemlig sætte dans på skoleskemaet og få inspirerende undervisning i et internationalt miljø med en høj faglighed.

Her på siden kan du læse mere om:

Vil du på en efterskole, hvor dans, skole og fritid smelter sammen i ét? Så skriv dig op til et år på vores efterskole med dans som profilfag. Inden du kan få en plads, skal du og dine forældre dog komme forbi til en rundvisning og indbetale et tilmeldingsgebyr. I kan bestille en tid til rundvisningen her på siden.

{Se mere her#http://www.ranumefterskole.dk/profilfag/imagination/dans}}

Udvikl dit talent for dans, mens du er på efterskole

Har du danset i mange år, eller drømmer du måske om at lære at danse? Uanset om du er til showdance, salsa, street eller noget helt fjerde, er du sikker på at udvikle dit dansetalent, når du kombinerer et år på efterskole med dans som profilfag her hos os. Her får du nemlig hele seks timers danseundervisning om ugen. Derudover kan du følge klubhold i dans, musik, drama og meget mere om aftenen.

Vælger du at tage et år her på Ranum Efterskole med dans, er du selv med til at sætte målene for undervisningen. Og du er med til at bestemme, hvilke former for dans vi skal gå i dybden med. I løbet af året får vi besøg af dygtige gæstelærere fra hele verdenen. Derudover kommer du med på op til tre studierejser til fx New York, Berlin eller London, hvor vi blandt andet besøger lokale danseskoler.

Tag på en efterskole med dans og høj faglighed

Her på efterskolen går danseundervisningen hånd i hånd med en høj faglighed. Uanset om du tager 9. eller 10. klasse hos os, tilbyder vi niveauinddelte hold i alle de obligatoriske fag. Det betyder, at du har mulighed for at blive undervist på et niveau, der matcher dine færdigheder, så du får mest muligt ud af timerne. Formålet med dette er at sikre dig den bedst mulige afgangsprøve i slutningen af året.

Både når du følger de boglige fag, og når du bliver undervist i dans på vores efterskole, er samspillet mellem teori og praksis i centrum. I løbet af året har vi en række tværfaglige temaer, og du kommer til at lave de obligatoriske projektopgaver for dit klassetrin. Dertil tilbyder vi gymnasiumforberedende undervisning. Et år på efterskole hos os giver dig derfor et optimalt trinbræt for din videre uddannelse.

Tilmeld dig et år på efterskole med dans og rejser

Året hos os er bygget op over tre profilperioder: Ekspedition, Globalisering og Dannelsesrejsen. Disse afsluttes hver især med en studierejse af 5 – 12 dages varighed. Undervejs er din personlige og faglige udvikling i centrum. Får du i løbet af året på efterskole lyst til at prøve noget andet end dans, kan du skifte til et af de mange andre kreative eller aktive profilfag, når en ny periode begynder.

Er et år på vores efterskole med dans som profilfag noget for dig? Så tag dine forældre med på besøg hos. I kan bestille en rundvisning på skolen via formularen her på siden. Vi svarer også altid gerne på spørgsmål. Kontakt os blot på 96 66 44 00 eller info@ranumefterskole.dk

{Læs mere her#http://www.ranumefterskole.dk/profilfag/imagination/dans}}