Kom ud og oplev verden med et år på efterskole i 10. klasse

Uanset hvilken del af verden, du drømmer om at udforske sprogligt såvel som kulturelt, har du mulighed for det, når du vælger at tage 10. klasse her på Ranum Efterskole. Her tager vi nemlig på minimum tre rejser til hele verden. Vi tilbyder ydermere spændende undervisning med globalt udsyn, hvor teori og praksis går hånd i hånd. Du har samtidig rig lejlighed til at sammensætte din 10. klasse på efterskole, da der altid er masser af profil- og klubfag at vælge imellem.

Her på siden kan du læse mere om:

Vil du på efterskole i 10. klasse, og brænder du samtidig for at opleve verden? Så skriv dig op til et år her hos os. Inden pladsen er din, vil vi dog godt give dig og dine forældre en rundvisning, som du kan bestille tid til her på siden. Alternativt kan I kontakte os på info@ranumefterskole.dk eller 96 66 44 00.

Design dit år på efterskole i 10. klasse efter dine interesser

Skoleåret her på Ranum Efterskole er i både 10. klasse og 9. klasse inddelt i tre profilperioder. Det betyder, at du op til tre gange får mulighed for at vælge et nyt profilfag blandt de mange spændende tilbud. I løbet af de enkelte perioder, får du seks ugentlige timers undervisning. Her forbereder vi os blandt andet til den afsluttende profilrejse, der kan være af op til to ugers varighed.

Tager du 10. klasse på vores efterskole, kan du vælge mellem følgende profilfag:

På hverdagsaftenerne er der desuden 2 – 3 kreative eller klubtilbud, som du frit kan vælge imellem.

Giv din 10. klasse på efterskole et globalt fingeraftryk

Drømmer du om at komme på udveksling, eller har du måske planer om at tage til udlandet for at læse? Vælger du vores efterskole kan du give din 10. klasse et særligt globalt fingeraftryk, der vil åbne nye døre for dig. Vi er nemlig en international efterskole, der foruden vores tre årlige profilrejser også tilbyder to internationale 10. klasses forløb.

Her på Ranum Efterskole, kan du i 10. klasse således vælge at følge:

Fra skoleåret 2012/2013 går vi skridtet videre og oprettet en tredje retning med fokus på Kina.

Bliv rustet til fremtiden med 10. klasse på vores efterskole

Tager du på efterskole i 10. klasse hos os, kommer du ud på en unik dannelsesrejse. Denne giver dig større selvtillid og mod på nye udfordringer i en globaliseret verden. Det gælder særligt på det faglige plan, hvor vi lægger vægt på at ruste dig til din videre uddannelse. Derfor tilbyder vi niveauinddelt og gymnasieforberedende undervisning, der giver dig et godt afsæt for at få en god afgangseksamen.

Vil du vide mere om dine muligheder med et år på efterskole i 10. klasse her hos os, er du eller dine forældre velkomne til at kontakte os på info@ranumefterskole.dk eller 96 66 44 00. I kan også melde jer til en rundvisning via formularen her på siden.